Cand vine vorba despre noi, ne declaram o familie de patru. Toti suntem zgomotosi si dinamici, nu stam o clipa locului, iar eu sunt fericita ca nu lucram toti la acest proiect special pentru ca ar fi un haos de nedescris :)

Din acest micro-haos eu ma retrag cateva ore pe zi sa lucrez aici. Eu sunt Jovana si KWear este al treilea copil al meu. Sunt in Romania ca urmare a unei povesti de dragoste. Insa de cand am venit simteam nevoia sa aduc cu mine si o bucata din tara mea. Cel mai usor a fost sa o fac prin produsele facute in felul nostru.

Astfe, am ales sa vi-l prezint si voua pe Froddo. El este mult mai mult decat un brand pentru mine, este legatura cu “lumea mea”, cea pe care am lasat-o in urma cand m-am decis sa devin Romanca cu inima si buletinul.

Unele dintre multele mele pasiuni sunt dezvoltarea personala, parentingul, businessul si healthy living-ul. Uneori am impresia ca-s prea multe pentru o zi de 24 de ore. Dar sunt convinsa ca si tu o stii deja. Ma bucur mult sa vorbesc cu clientii mei (asa in limita vocabularului meu romanesc), sa le ascult parerea si sa ii ajut in alegerea potrivita a papuceilor pentru puii lor.

Daca te regasesti in povestea mea, in orice parte a ei, scrie-mi te rog mai jos. As dori sa te cunosc.

Jovana

Poti sa imi scrii aici...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0