In cazul in care constatati ca doriti sa returnati produsul achizitionat, puteti face acest lucru in decurs de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, avand urmatoarele optiuni:

  • doriti returnarea produsului si rambursarea sumei achitate pentru acesta: expediati produsul prin DPD – curier (https://www.dpd.com/ro_persoanefizice) (atentie, nu acceptam colete cu plata transportului la destinatar, decat in cazul in care returul se face pentru motive imputabile vanzatorului) la adresa pe care o puteti gasi in pagina „Contact” sau pe factura primita. In decurs de 5 zile lucratoare de la receptia coletului returnat, suma pe care ati achitat-o va fi returnata in contul bancar furnizat de dumneavoastra
  • doriti returnarea produsului si inlocuirea acestuia cu un alt produs sau cu o alta marime: efectuati o noua comanda pentru produsul dorit si specificati in momentul plasarii comenzii, in sectiunea „Note comanda”, faptul ca doriti schimbarea produsului primit anterior si motivul pentru care doriti aceasta.

Costul returului efectuat din alte motive decat culpa noastra va fi suportat de catre client. Expeditia se face doar cu curier rapid DPD.

In cazul in care returul se face din culpa noastra (defect fabricatie, produs eronat, etc), va rugam sa ne comunicati acest lucru la contact@kwear.ro. De restul ne ocupam noi!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0